Vanliga frågor och svar

Tar ni ut en försäljningstaxa eller VAT? 
Från och med den 1 mars 2018. Alla sändningar till Sverige kommer att medföra en tullbehandlingsavgift på 75 kr från Postnord.

Levererar ni till PO lådor eller APO/FPO lådor? 

Vi levererar till PO lådor och APO/FPO lådor. Beställning till PO lådor kommer att skickas genom postkontoret.

Har min beställning skickats ut?  

Klicka på Order Status länken högst upp på vår sida för att granska din beställningsstatus. Om beställningsstatusen är märkt som ”Bearbetad” eller ”Genomförd” har beställningen redan fraktats.

Hur lång tid tar det innan en beställning kommer fram?

De flesta beställningar genom standard leverans kommer att levereras inom 5 till 12 dagar efter det att beställningen har gjorts. Express leverans kommer att levereras inom 2 till 4 arbetsdagar. Prioritetsleverans är inom 4 till 8 arbetsdagar.

Varför bör jag köpa produkter av er?

Vi erbjuder de lägsta priserna online för många av våra produkter. Vi har ett extremt vänligt och lättsamt närmande när det kommer till kundsupport. Ge oss ett försök och vi lovar dig att du kommer att vilja köpa produkter hos oss igen! Vi har varit med i detaljhandel på nätet sedan 2005 och vi vet därför vad kunder vill ha samtidigt som vi vet hur kundsupport bör se ut!

Hur spårar jag min beställning?  

Klicka på Order Status länken högst upp på sidan för att hålla koll på din beställningsstatus. Efter att du har skrivit in din e-mail och beställningsnummer kommer du att kunna se beställningsinformationen. Klicka på leveransfliken för att se till spårningsnummer och klicka sedan på Spåra knappen, eller kopiera och klistra in ditt spårningsnummer och spåra det på den specifika bärarens websida.

Levererar ni internationellt?
Ja, vi levererar internationellt, till alla platser i världen. Internationella beställningar levereras via internationellt registrerad flygpost. Beställningar tar 5 till 14 dagar att nå de flesta destinationerna, där tid för förtullning inte räknas in.

Hur skickar jag tillbaka en beställning?

Vänligen ta en titt på sidan om returrätt för mer information. Länken är längst ner på vår websida under policy sektionen.